Udhëzime për grumbullimin e nënshkrimeve (firmave) në mbështetje të kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Gjirokastrës për zgjedhjet parlametare të 25 prillit: Kreshnik Merxhani.

Udhëzime për grumbullimin e nënshkrimeve (firmave) në mbështetje të kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Gjirokastrës për zgjedhjet parlametare të 25 prillit: Kreshnik Merxhani.

Për të mundësuar kandidimin e kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Gjirokastrës duhet të bëhet regjistrimi pranë KQZ-së, duke dorëzuar një numër të caktuar nënshkrimesh (firmash) nga qytetarët.… Lexo më shumë

Albin Kurti dhe përfaqësues të Lëvizjes në Kosovë takohen me tre kandidatët nga zgjedhësit për Tiranën, Lezhën dhe Gjirokastrën dhe nënshkruajnë në mbështetje fomularin e KQZ-së

Kandidatët nga zgjedhësit, Boiken Abazi për qarkun e Tiranës, Iliaz Shehu për qarkun e Lezhës dhe Kreshnik Merxhani për qarkun e Gjirokastrës, bashkë më anëtarët e Bordit të Qendrës në Shqipëri, Dejona Mihali, Hysamedin Feraj dhe Gearda Demiraj, u pritën mbrëmë në takim në Prishtinë nga kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!… Lexo më shumë

KOSOVË ´17 –´19 –´21 : E TRETA E VËRTETA

Lëvizja Vetëvendosje, në Kosovë, e ka fituar besimin, me qëndrime dhe veprime politike, se mund ta mbajë realisht mbi supe barrën e shpresës për popullin e shtetin. Partitë më të hershme se Vetëvendosja, që dominuan skenën politike kosovare në emër të rolit të tyre në rezistencën paqësore ose luftën e armatosur për pavarësinë e Kosovës, me sjelljet e mëvonshme në pushtet e kanë mbyllur me shumë dështime ciklin e tyre politik normal.Lexo më shumë