ABAZI: NDRYSHIMI ËSHTË I PASHMANGSHËM

Shpërndaje në

ABAZI: NDRYSHIMI ËSHTË I PASHMANGSHËM

ABAZI: NDRYSHIMI ËSHTË I PASHMANGSHËM

Kandidati i VV për qarkun e Tiranës Boiken Abazi në një intervistë për MCN ka thënë se ndryshimi në Shqipëri është i pashmangshëm. Abazi ka thënë se kandidatët e kësaj lëvizjeje do të jenë zëri i së vërtetës në parlament dhe se Kosova solli modelin më të mirë.

+ posts