SHUMË ZHURMË PËR (AS)PAK GJË

Nëse Lëvizja VETËVENDOSJE! në Republikën e Kosovës synon një model të ri të qeverisjes, aktivistët që kandidojnë për t’u zgjedhur deputetë në Kuvendin e Shqipërisë po synojnë që të ndërtojnë një opozitë të vendosur, siç ka qenë deri tani Lëvizja në Kuvendin e Kosovës.Lexo më shumë

Tre kandidatët që i mbështet Lëvizja u çertifikuan nga KQZ.

Iliaz Shehu për Qarkun e Lezhës

Kreshnik Merxhani për Qarkun e Gjirokastrës

Boiken Abazi për Qarkun e Tiranës

Tre kandidatët u mbështetën prej mijëra qytetarëve nga të tre qarqet. Ata ndërthurin parimet e vlerat kolektive të aktivistëve të Lëvizjes, idealin shoqëror e kombëtar dhe përpjekjen për zhvillim e drejtësi, me përgatitjen intelektuale e profesionale, dhe gatishmërinë për angazhim në dobi të vendit.… Lexo më shumë

Merxhani në MCN TV: Do të sjellim në Shqipëri ndryshimin që Lëvizja VETËVENDOSJE! solli në Kosovë

Kandidati nga zgjedhësit për Qarkun e Gjirokastrës në zgjedhjet e 25 prillit Kreshnik Merxhani, i ftuar në intervistë në MCN TV, foli për kandidimin e tij, vizionin politik të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri për të sjellë entuziazmin dhe frymën e ndryshimit që qytetarët duan, si dhe për programin me të cilin do të kërkojë përfaqësimin e qytetarëve, mbështetur mbi ruajtjen e trashëgimisë, prodhimin vendor dhe arsimin.

Dorëzohen 3010 nënshkrime në mbështetje të kandidatit Iliaz Shehu

Këtë të premte, 3 ditë para afatit, një grup prej nëntë vetash, anëtarë të komitetit nismëtar, përfaqësues dhe aktivistë të Lëvizjes VETËVENDOSJE! dorëzuan në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve dosjet me nënshkrimet mbështetëse të 3010 qytetarëve të qarkut Lezhë për zyrtarizimin e kandidaturës së Iliaz Shehut si kandidat nga zgjedhësit për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.… Lexo më shumë