Boiken Abazi: Shqiptarët në Kosovë dhe Shqipëri mund ta vendosin me votë nëse e duan bashkimin

Shpërndaje në

Boiken Abazi, kandidati nga zgjedhësit për Qarkun e Tiranës i mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në Shqipëri për zgjedhjet e 25 prillit, i ftuar në intervistë në Euronews Albania, foli për kandidimin e tij, Iliaz Shehut në Qarkun e Lezhës dhe Kreshnik Merxhanit në Qarkun e Gjirokastrës. Abazi tregoi për entuziazmin me të cilin është pritur Lëvizja nga qytetarët e Shqipërisë dhe tregoi për vizionin politik të cilin kandidatët e mbështetur nga ajo do të çojnë përpara si përfaqësues të qytetarëve.

+ posts