Bypass-i mund ti kushtojë Gjirokastrës largimin nga UNESCO. Flet për Syri Tv Kreshnik Merxhani

Shpërndaje në

Kreshnik Merxhani, kandidati për deputet për Qarkun e Gjirokastrës i mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në Shqipëri, ishte i ftuar në intervistë në Syri TV ku kritikoi projektin e “Bypass-it” të Gjirokastrës, realizimi i të cilit rrezikon statusin e qytetit të gurtë si pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, por edhe qasjen e dëmshme të qeverisë në raport me historinë dhe monumentet e trashëgimisë.

+ posts