Adi Krasta në ‘A Show’ – Arbër Zaimi

Arbër Zaimi ishte mbrëmë i ftuar në intervistë me gazetarin Adi Krasta në Syri TV ku foli për qeverinë e re të Kosovës të drejtuar nga kryeministri Albin Kurti, si dhe për fushatën elektorale për zgjedhjet e 25 prillit në Shqipëri dhe kandidatët Abazi, Shehu dhe Merxhani të mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE!… Lexo më shumë

Gjasat e Vetëvendosjes në zgjedhjet e 25 prillit në Shqipëri

Boiken Abazi, kandidati për deputet i mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në Shqipëri, i ftuar në intervistë në Kanal 10 foli për fushatën zgjedhore, pritshmëritë e kandidatëve Abazi, Shehu e Merxhani, programin e tyre politik, sloganin “Krejt Tjetër” dhe numri i përbashkët 13 në fletën e votimit në qarqet ku garojnë: Tiranë, Lezhë dhe Gjirokastër.

Iliaz Shehu ne MCN TV

Iliaz Shehu, kandidati për deputet në Qarkun e Lezhës, në intervistë në MCN TV ka folur për fushatën zgjedhore, si dhe për mesazhin, vizionin dhe programin politik të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri, me të cilin do të kërkojë përfaqësimin e qytetarëve në 25 prill.
Lexo më shumë

“Krejt Tjetër”, kandidati i Vetëvendosjes në Tiranë: Ka etje për diçka të re në Shqipëri

Boiken Abazi, kandidati për deputet në Qarkun e Tiranës, ishte i ftuar në intervistë në A2 CNN shpegoi solganin “Krejt tjetër” i cili do të shoqërojë të tre kandidatët e mbështetur nga LVV Shqipëri në këtë fushatë zgjedhore, duke shtjelluar frymën dhe vizionin politik të 13 pikave programore me të cilat tre kandidatët do të kërkojnë votën e qytetarëve të Tiranës, Lezhës dhe Gjirokastrës për t’i përfaqësuar në Kuvendin e Shqipërisë.

Zaimi: Fitorja e Kurtit ka ndikuar në deklaratat e Ramës

Arbër Zaimi ishte i ftuar në Ora News në intervistë me gazetarin Sebastian Zonja, ku foli për zhvillimet në Shqipëri e Kosovë – pjesëmarrjen e tre kandidatëve të mbështetur nga LVV Shqipëri në zgjedhjet e 25 prillit, formimin e qeverisë së re të Kosovës si dhe pritshmëritë prej saj në politikën e brendshme dhe bashkëpunim me qeverinë e Shqipërisë.

Bypass-i mund ti kushtojë Gjirokastrës largimin nga UNESCO. Flet për Syri Tv Kreshnik Merxhani

Kreshnik Merxhani, kandidati për deputet për Qarkun e Gjirokastrës i mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në Shqipëri, ishte i ftuar në intervistë në Syri TV ku kritikoi projektin e “Bypass-it” të Gjirokastrës, realizimi i të cilit rrezikon statusin e qytetit të gurtë si pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, por edhe qasjen e dëmshme të qeverisë në raport me historinë dhe monumentet e trashëgimisë.

Kreshnik Merxhani për Gjirokastrën – Episodi 12

Kreshnik Merxhani, kandidati për deputet në Qarkun e Gjirokastrës i mbështur nga Lëvizja VETËVENDOSJE në Shqipëri për zgjedhjet e 25 prillit, i ftuar në intervistë në podcast me Dorela Lazajn, ka folur për rrugetimin e tij për mbrojtjen e qendrës historike të Gjirokastrës the Teatrit Kombëtar, për peticionet në mbrojtje të këtyre dy vendodhjeve përmes projektit të “7 monumenteve më të rrezikuara në Europë”.… Lexo më shumë

Arbër Zaimi në “Arnautistan” me Mustafa Nanon

Arbër Zaimi, i ftuar në MCN TV në intervistë me gazetarin Mustafa Nano, foli për Lëvizjen VETËVENDOSJE!, projektin e saj politik në Shqipëri, pjesëmarrjen në zgjedhjet e 25 prillit përmes tre kandidatëve nga zgjedhësit – Boiken Abazi, Iliaz Shehu dhe Kreshnik Merxhani – si dhe për zhvillime të tjera.