Me pak fjalë / Kandidatët e Lëvizjes Vetëvendosje në zgjedhjet e 25 prillit

Së bashku, të tre kandidatët për deputetë të mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në Shqipëri për zgjedhjet e 25 prillit – Boiken Abazi për Qarkun e Tiranës, Iliaz Shehu për Qarkun e Lezhës dhe Kreshnik Merxhani për Qarkun e Gjirokastrës – ishin të ftuar në Euronews Albania në intervistë me gazetarin Neritan Sejamini, ku folën për kandidimin e tyre, vizionin politik të Lëvizjes VETËVENDOSJE!,… Lexo më shumë

Merxhani në MCN TV: Do të sjellim në Shqipëri ndryshimin që Lëvizja VETËVENDOSJE! solli në Kosovë

Kandidati nga zgjedhësit për Qarkun e Gjirokastrës në zgjedhjet e 25 prillit Kreshnik Merxhani, i ftuar në intervistë në MCN TV, foli për kandidimin e tij, vizionin politik të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri për të sjellë entuziazmin dhe frymën e ndryshimit që qytetarët duan, si dhe për programin me të cilin do të kërkojë përfaqësimin e qytetarëve, mbështetur mbi ruajtjen e trashëgimisë, prodhimin vendor dhe arsimin.

Arkitekti që garon për deputet përballë PS, PD dhe LSI në Gjirokastër

Kreshnik Merxhani, kandidati nga zgjedhësit për Qarkun e Gjirokastrës, i mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në Shqipëri për zgjedhjet e 25 prillit, tregon për vizionin dhe programin me të cilin do të garojë dhe synon të sjellë ndryshimin për qytetarët, mbështetur mbi tre shtylla themelore: ruajtje e trashëgimisë kulturore, arsim dhe fuqizim i prodhimit vendor.

Kandidati kundër tabuve, studenti që rikthehet nga Franca për të sfiduar partitë e mëdha

Kandidati nga zgjedhësit për Qarkun e Lezhës i mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në Shqipëri, Iliaz Shehu, në këtë prezantim në Euronews Albania paraqet motivin e kandidimit për zgjedhjet e 25 prillit, si dhe mbështetjen dhe vizionin politik të LVV me të cilin do të shkojë përpara qytetarëve drejt zgjedhjeve dhe më tej drejt përfaqësimit të tyre dinjitoz në Kuvend.

Klejd Këlliçi i ftuar në Syri TV për vizitën e Albin Kurtit në Shqipëri dhe simbolikën e saj

Klejd Këlliçi i ftuar në emisionin “Kafe Shqeto” në Syri TV, foli për vizitën e kryeministrit në ardhje të Kosovës dhe kryetarit të Lëvizjes VETËVENDOSJE! Albin Kurti në Shqipëri gjatë këtyre tre ditëve, mbështetjen që ai dha për tre kandidatët për zgjedhjet e 25 prillit – Boiken Abazin, Iliaz Shehun dhe Kreshink Merxhanin – si dhe mesazhin politik që Kurti dha gjatë takimeve me udhëheqësit në Tiranën zyrtare për nevojën për një koordinim të shtuar mes Kosovës e Shqipërisë, sidomos për politikën e jashtme, por edhe nevojën për rritjen e bashkëpunimit dhe integrimit në sektorë të rëndësishëm për kombin tonë.

Boiken Abazi në A2 CNN për vizitën e Albin Kurtit në Shqipëri, mbështetjen për tre kandidatët dhe mesazhin per klasën politike të Tiranës

Kandidati për deputet nga zgjedhësit i mbështetur nga Lëvizja VETEVENDOSJE! në Shqipëri për zgjedhjet e 25 prillit, Boiken Abazi ishte i ftuar në emisionin “Dita Jonë” në A2 CNN ku foli për vizitën e Albin Kurtit në Shqipëri, mbështetjen që kryeministri i zgjedhur i Kosovës dha për kandidimin e tij, Iliaz Shehut në Qarkun e Lezhës dhe Kreshnik Merxhanit në Qarkun e Gjirokastrës.… Lexo më shumë