Udhëzime për grumbullimin e nënshkrimeve (firmave) në mbështetje të kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Gjirokastrës për zgjedhjet parlametare të 25 prillit: Kreshnik Merxhani.

Udhëzime për grumbullimin e nënshkrimeve (firmave) në mbështetje të kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Gjirokastrës për zgjedhjet parlametare të 25 prillit: Kreshnik Merxhani.

Për të mundësuar kandidimin e kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Gjirokastrës duhet të bëhet regjistrimi pranë KQZ-së, duke dorëzuar një numër të caktuar nënshkrimesh (firmash) nga qytetarët.… Lexo më shumë

Albin Kurti dhe përfaqësues të Lëvizjes në Kosovë takohen me tre kandidatët nga zgjedhësit për Tiranën, Lezhën dhe Gjirokastrën dhe nënshkruajnë në mbështetje fomularin e KQZ-së

Kandidatët nga zgjedhësit, Boiken Abazi për qarkun e Tiranës, Iliaz Shehu për qarkun e Lezhës dhe Kreshnik Merxhani për qarkun e Gjirokastrës, bashkë më anëtarët e Bordit të Qendrës në Shqipëri, Dejona Mihali, Hysamedin Feraj dhe Gearda Demiraj, u pritën mbrëmë në takim në Prishtinë nga kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!… Lexo më shumë

Udhëzime për grumbullimin e nënshkrimeve (firmave) në mbështetje të kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Lezhës për zgjedhjet parlametare të 25 prillit: Iliaz Shehu

Për të mundësuar kandidimin e kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Lezhës duhet të bëhet regjistrimi pranë KQZ-së, duke dorëzuar një numër të caktuar nënshkrimesh (firmash) nga qytetarët. Për qarkun e Lezhës nevojiten së paku 1750 nënshkrime (firma).

Nënshkrimi i formularit nga qytetarët bëhet si vijon më poshtë:

Formulari plotësohet me shkronja KAPITALE dhe stilolaps ngjyrë blu.… Lexo më shumë

Udhëzime për grumbullimin e nënshkrimeve (firmave) në mbështetje të kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Tiranës për zgjedhjet parlametare të 25 prillit: Boiken Abazi

Për të mundësuar kandidimin e kandidatit nga zgjedhësit në Qarkun e Tiranës duhet të bëhet regjistrimi pranë KQZ-së, duke dorëzuar një numër të caktuar nënshkrimesh (firmash) nga qytetarët. Për qarkun e Tiranës nevojiten së paku 3000 nënshkrime (firma).

Nënshkrimi i formularit nga qytetarët bëhet si vijon më poshtë:

Formulari plotësohet me shkronja KAPITALE dhe stilolaps ngjyrë blu.… Lexo më shumë

Qytetarët që votojnë jashtë Kosovës në zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit 2021

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë do të mbahen në 14 shkurt të këtij viti. Të drejtën e votës në këto zgjedhje e kanë edhe ata qytetarë të cilët nuk jetojnë në Kosovë apo gjenden jashtë saj, por që plotësojnë një nga kriteret e mëposhtme:

-kanë shtetësi të Kosovës,
-kanë çertifikatë të lindjes në Kosovë,
-kanë çertifikatë të lindjes nga UNMIK-u,
-kanë dokumente apo kartë identiteti nga UNMIK-u.… Lexo më shumë