Dhuro

Të gjithë përsonat e interesuar për të bërë donacione (kontribute financiare), mund të gjejnë në vijim të dhënat e llogarisë bankare të Qendrës apo përmes PayPal:

Emri i bankës: Raiffeisen Bank Sh.a.
Emri i llogarisë: Qendra Lëvizja Vetëvendosje
Nr. i llogarisë: 0001416877
Valuta: Lek (ALL)
SWIFT: SGSBALTZ
IBAN: AL80202110060000000001416877

Adresa e plotë e Qendrës është: Rruga “Hoxha Tahsim”, Nd. 105, Kati II, 10000 Tiranë, Shqipëri.

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/LVVShqiperi?locale.x=en_US

I gjithë aktiviteti ynë financiar është transparent dhe mbështetet përmes vetëfinancimit nga aktivistët e Qendrës dhe qytetarë që besojnë në misionin dhe vlerat e organizatës tonë. Çdo kontribut i qytetarëve nga brenda dhe jashtë vendit do të përdoret me përgjegjësinë maksimale për synimet dhe realizimin e aktiviteteve të Qendrës.

Në përputhje me Nenin 10 të Statutit, Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri nuk pranon kontribute dhe dhurata nga individë, apo subjekte private/publike, që përkrahin racizmin, ose promovojnë diskriminimin bazuar mbi gjendjen ekonomike, prejardhjen gjeografike, arsimimin, si dhe përkatësinë gjinore, etnike apo fetare.