Elvis Hoxha në Syri TV për vizitën e Albin Kurtit në Shqipëri dhe mbështetjen e tre kandidatëve për zgjedhjet e 25 prillit

Shpërndaje në

Elvis Hoxha, i ftuar në Syri TV, foli për vizitën e kryeministrit të zgjedhur të Kosovës dhe kryetarit të Lëvizjes VETEVENDOSJE! Albin Kurti në Shqipëri në mbështetje të tre kandidatëve për zgjedhjet e 25 prillit të mbështetur nga LVV – Boiken Abazi në Qarkun e Tiranës, Iliaz Shehu në Qarkun e Lezhës dhe Kreshnik Merxhani në Qarkun e Gjirokastrës – si dhe për projektin politik të Lëvizjes VETEVENDOSJE! në Shqipëri.

+ posts