Gjasat e Vetëvendosjes në zgjedhjet e 25 prillit në Shqipëri

Shpërndaje në

Boiken Abazi, kandidati për deputet i mbështetur nga Lëvizja VETËVENDOSJE! në Shqipëri, i ftuar në intervistë në Kanal 10 foli për fushatën zgjedhore, pritshmëritë e kandidatëve Abazi, Shehu e Merxhani, programin e tyre politik, sloganin “Krejt Tjetër” dhe numri i përbashkët 13 në fletën e votimit në qarqet ku garojnë: Tiranë, Lezhë dhe Gjirokastër.

+ posts