Iliaz Shehu ne MCN TV

Shpërndaje në
Iliaz Shehu, kandidati për deputet në Qarkun e Lezhës, në intervistë në MCN TV ka folur për fushatën zgjedhore, si dhe për mesazhin, vizionin dhe programin politik të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri, me të cilin do të kërkojë përfaqësimin e qytetarëve në 25 prill.

+ posts