Konferencë për media në zyrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri

Shpërndaje në

Ditën e mërkurë, data 3 mars 2021, në ora 11:00, në zyrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Tiranë do të mbahet konferencë për media ku do të flasë kryeministri i zgjedhur i Kosovës dhe kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE! Albin Kurti dhe Drejtori Ekzekutiv i Qendrës, njëherësh kandidat për deputet në Qarkun e Tiranës, Boiken Abazi. Ftojmë mediat dhe gazetarët në këtë konferencë. Adresa e zyrave në Tiranë është: Rruga “Hoxha Tahsim”, nr. 105, kati 2 (pranë Optika Roma – 200 metra mbi Pazarin e Ri).

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Qendra në Shqipëri

+ posts