“Krejt Tjetër”, kandidati i Vetëvendosjes në Tiranë: Ka etje për diçka të re në Shqipëri

Shpërndaje në

Boiken Abazi, kandidati për deputet në Qarkun e Tiranës, ishte i ftuar në intervistë në A2 CNN shpegoi solganin “Krejt tjetër” i cili do të shoqërojë të tre kandidatët e mbështetur nga LVV Shqipëri në këtë fushatë zgjedhore, duke shtjelluar frymën dhe vizionin politik të 13 pikave programore me të cilat tre kandidatët do të kërkojnë votën e qytetarëve të Tiranës, Lezhës dhe Gjirokastrës për t’i përfaqësuar në Kuvendin e Shqipërisë.

+ posts