Kreshnik Merxhani, kandidati për deputet i mbështetur nga LVV për Qarkun e Gjirokastrës

Shpërndaje në

I ftuar në RTV Ora, Kreshnik Merxhani, kandidati për deputet nga zgjedhësit në Qarkun e Gjirokastrës për zgjedhjet e 25 prillit, i mbështetur nga LVV Shqipëri, foli për nevojën e trajtimit me prioritet të investimeve publike dhe ruajtjes së trashëgimisë kulturore nga modeli i grabitjes aplikuar prej pushteteve të deritanishme. Sipas Merxhanit, çështja e rindërtimit të Teatrit Kombëtar vijon të jetë kauzë, sepse ai institucion publik u kthye në target prej pushtetit aktual.

+ posts