Kreshnik Merxhani për Gjirokastrën – Episodi 12

Shpërndaje në

Kreshnik Merxhani, kandidati për deputet në Qarkun e Gjirokastrës i mbështur nga Lëvizja VETËVENDOSJE në Shqipëri për zgjedhjet e 25 prillit, i ftuar në intervistë në podcast me Dorela Lazajn, ka folur për rrugetimin e tij për mbrojtjen e qendrës historike të Gjirokastrës the Teatrit Kombëtar, për peticionet në mbrojtje të këtyre dy vendodhjeve përmes projektit të “7 monumenteve më të rrezikuara në Europë”. Merxhani gjithashtu tregoi për kandidimin e tij dhe projektin politik të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri.

+ posts