Lapsi i vogël i vjedhjes së madhe të votave (VIDEO)

Shpërndaje në
Tjetër provë e re filmike e krimit elektoral

Duke fshehur edhe dorën edhe lapsin, çfarë shenjash po vendos ky anëtar i Grupit Numërues nëpër fletë votime gjatë procesit të numërimit? Shikoni në të majtë anëtarin e Grupit të Numërimit në Vendin e Numërimit të Votave në datën 26 prill 2021.

Pamjet janë nxjerr nga videoxhirimet zyrtare të KQZ-së. Edhe për këtë rast ankesa është depozituar mbrëmë në KQZ/KAS.

Të merren menjëherë masa nga KQZ-ja dhe organet e drejtësisë! Zgjedhjet janë të pavlefshme, duhet vajtur në rivotim!

Tiranë, 11 maj 2021

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Qendra në Shqipëri

+ posts