Merxhani në MCN TV: Do të sjellim në Shqipëri ndryshimin që Lëvizja VETËVENDOSJE! solli në Kosovë

Shpërndaje në

Kandidati nga zgjedhësit për Qarkun e Gjirokastrës në zgjedhjet e 25 prillit Kreshnik Merxhani, i ftuar në intervistë në MCN TV, foli për kandidimin e tij, vizionin politik të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri për të sjellë entuziazmin dhe frymën e ndryshimit që qytetarët duan, si dhe për programin me të cilin do të kërkojë përfaqësimin e qytetarëve, mbështetur mbi ruajtjen e trashëgimisë, prodhimin vendor dhe arsimin.

+ posts