Tre kandidatët që i mbështet Lëvizja u çertifikuan nga KQZ.

Shpërndaje në

Iliaz Shehu për Qarkun e Lezhës

Kreshnik Merxhani për Qarkun e Gjirokastrës

Boiken Abazi për Qarkun e Tiranës

Tre kandidatët u mbështetën prej mijëra qytetarëve nga të tre qarqet. Ata ndërthurin parimet e vlerat kolektive të aktivistëve të Lëvizjes, idealin shoqëror e kombëtar dhe përpjekjen për zhvillim e drejtësi, me përgatitjen intelektuale e profesionale, dhe gatishmërinë për angazhim në dobi të vendit.

U urojmë suksese Boikenit, Kreshnikut dhe Iliazit, dhe gjithë aktivistëve e simpatizuesve të Lëvizjes, në Shqipëri e kudo.

+ posts